Voeding

 

Hondencentrum Bijndelsveld - Naturis hondenvoer

 

Over voeding is al heel veel geschreven. Op internet vind je er pagina’s vol over. Brokken versus vers vlees of barf. Wat u voert is afhankelijk van uw eigen voorkeur.

Naast de keuze tussen brokken of vers vlees, zijn er ook nog eens tientallen merken waar u uit kunt kiezen.

Let bij de keus van het voer voor uw hond goed op de kwaliteit van het voer. Ook in het geval van hondenvoeren is goedkoop vaak duurkoop. Het allerbelangrijkste waar u uw keuze op moet baseren is waar de hond het goed op doet. Weinig ontlasting, een goede vacht en niet te veel drinken zijn een goede indicator of het voer wat u geeft, past bij uw hond.

Let daarnaast goed op dat het voer wordt afgestemd op het energieniveau van uw hond. Denk hierbij aan de puppy- en seniorenvoeren,

Als laatste geven wij u uit ervaring mee, dat voeding het gedrag van een hond kan beïnvloeden.

 

In het pension krijgen de honden Naturis brokken of vlees te eten. Wij hebben hier goede ervaringen mee.

 

Naturis

Naturis is een hondenvoer gemaakt uit hoogwaardige grondstoffen waardoor deze zeer goed verteerbaar is. Dit is de reden waarom u minder hoeft te gebruiken en er minder afvalstoffen zijn.

Naturis hondenvoer is ontstaan in samenwerking met dierenartsen, fokkers en voedingsdeskundigen om een zo eerlijk mogelijk product te krijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur-, smaakstoffen en antioxidanten.

PUUR NATUUR DUS!

 

Deze brok verkopen wij ook in ons centrum. Naast Naturis is er ook Carnis op voorraad voor de verkoop.

 

Carnis

Natuurlijk ontstaan vanuit de passie voor dieren en hun gezondheid. Voor honden en katten van alle leeftijden en bij diverse gevoeligheden, bieden wij een passende voeding.