Gedragsbegeleiding

 

Hondencentrum Bijndelsveld - Spelende hondjesWaarom gedraagt uw hond zich op een bepaalde wijze en wat ligt hieraan ten grondslag? Voor u, als liefdevolle hondeneigenaar, niet altijd te achterhalen. Eigenaresse Nancy Geldof is gedragstherapeut voor honden. Dit houdt in dat zij sneller kan achterhalen waarom uw hond zich zo gedraagt en waar dit gedrag vandaan komt. Vervolgens kan zij samen met u werken aan het probleemgedrag en zorgen dat uw hond en uzelf zich weer prettig voelen.

 

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan het persoonlijk gesprek bij u thuis wordt er een vragenformulier aan u verstuurd. Dit vragenformulier stuurt u zo volledig mogelijk ingevuld retour voor het persoonlijk gesprek. Aan de hand van dit vragenformulier en de aanvullende vragen tijdens het gesprek wordt een analyse van het probleemgedrag gemaakt. In samenwerking met u stel ik een behandelplan op. Naar aanleiding van het persoonlijk gesprek ontvangt u een verslag met het behandelplan.

Bij de prijs is nazorg inbegrepen. Dat betekent dat u of telefonisch of via mail contact kunt opnemen voor vragen betreffende het besproken probleemgedrag en/of behandelplan.

Indien nodig kunt u gebruik maken van privébegeleiding voor het praktische gedeelte van de gedragsbegeleiding.

 

Neem gerust contact op indien u vragen heeft over dit onderwerp.

 

 Hondencentrum Bijndelsveld - Gedragstherapie