Dagopvang

 

Nancy met hondenDe dagopvang in Hondencentrum Bijndelsveld vindt plaats op dezelfde uitrenvelden als het pension. Er zijn aparte kennels voor de dagopvanghonden. .In het uitrenveld bevinden zich waterbakken en als het warm weer is een poedelbad. Er staan bomen en er worden schaduwdoeken opgehangen voor beschutting. U kunt uw hond met een gerust hart bij ons achterlaten. Uw kameraad kan met veel vriendjes spelen en heeft een heerlijke dag.

 

 

 Dagindeling

U kunt uw hond brengen tussen 7.00 en 8.30 uur 's-morgens. Uw hond dient dan uitgelaten te zijn en zijn/haar eten te hebben gehad. Na 10u worden de dagopvang honden naar buiten gebracht waar ze lekker kunnen spelen met de andere honden. 
In de middag worden de dagopvanghonden naar binnen gebracht voor de verplichte rustperiode. Puppies en jonge honden gaan wat eerder en krijgen eventueel nog hun middageten.
Na de verplichte rustperiode                                            

 

Hondencentrum Bijndelsveld - Dagopvang

 

mogen de honden met z'n allen op het uitrenveld spelen, luieren, graven, oftewel lekker hond zijn. Uiteraard wordt er gekeken welke honden bij elkaar kunnen qua karakter, gedrag en grootte.
Tussen 17.00 en 18:30 uur verwachten wij dat u uw hond weer komt halen.